Trainee

Ontdek de veelzijdigheid van ons vak

 

Voor onze zustermaatschappij HSM Offshore Energy zoeken wij een Trainee.  

 

HSM Offshore Energy BV, een zelfstandig opererende werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van projecten voor de offshore olie- en gasindustrie en de offshore windenergiemarkt. HSM is internationaal actief en verantwoordelijk voor ontwerp, inkoop, constructie en installatie van grote en aansprekende projecten. Vanaf de productielocatie in het Rotterdamse havengebied worden projecten over water naar de plaats van bestemming gebracht en aldaar overgedragen aan onze opdrachtgever.

 

Het profiel

Ben je pas afgestudeerd aan HBO/WO in de richting Civiele Techniek/Werktuigbouw? Als trainee kun je HSM en haar projecten leren kennen. Gedurende het traineeship loop je op een aantal afdelingen mee en doe je een zo breed mogelijke ervaring op. In ieder geval maak je deel uit van het bedrijfsbureau (aansturing productie) en een project team. Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen en je volgt een aantal specifieke cursussen en trainingen. Na een periode van circa twee jaar worden de verdere carrièremogelijkheden binnen onze onderneming besproken.

 

HSM biedt

•           Een zelfstandige, verantwoordelijke functie met professionele uitdagingen.

•           Werken bij een gezonde organisatie met een uitstekende reputatie in de markt.

•           Een omgeving met een prettige werksfeer en aandacht voor persoonlijke groei.

•           Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie (CV en motivatie) binnen 14 dagen. Deze kun je richten aan HSM Offshore Energy BV, ter attentie van Directie, Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG  Schiedam of pz@hsm.nl. Je kunt ook solliciteren via de button onderaan deze pagina. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer nu

 

 

Back to overview