Veiligheidskundige - offline

 

Voor onze zustermaatschappij HSM Offshore Energy zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige.

 

HSM Offshore Energy BV, een zelfstandig opererende werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van projecten voor de offshore olie- en gasindustrie, offshore renewables en de civiele markt (bruggen, sluizen). HSM is internationaal actief en verantwoordelijk voor ontwerp, inkoop, constructie en installatie van grote en aansprekende projecten. Vanaf de productielocatie in het Rotterdamse havengebied worden projecten over water naar de plaats van bestemming gebracht.

 

Veiligheidskundige

 Coachen, Overtuigen en Inspireren

 

De Veiligheidskundige maakt deel uit van de stafafdeling QHSE en rapporteert aan het Hoofd QHSE.

 

Profiel

De Veiligheidskundige draagt de HSM Golden Rules en Life Saving Rules uit en ziet erop toe dat deze worden nageleefd door iedereen die op het HSM terrein en HSM projecten werkzaam is. Taken die onder andere tot het pakket van de Veiligheidskundige horen:

- verzorgen van risicoanalyses en bijbehorende plannen van aanpak;

- opstellen van project VGM-plannen;

- uitvoeren van VGM-inspecties inclusief rapportage;

- initiëren, organiseren en uitvoeren van VGM voorlichtingsbijeenkomsten;

- adviseren van Productie en Projectteams met betrekking tot veilig en milieubewust werken;

- adviseren van het management team met betrekking tot VGM-beleid.

Kandidaten hebben een opleiding MBO, HBO of gelijkwaardig en een aanvullende opleiding Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) of Hoger Veiligheidskundige (HVK). Aanvullende trainingen zoals BHV, GWO en beoordeling steigers zijn een pre. Kandidaten hebben minimaal 5 jaar ervaring met projecten in petrochemie, civiele bouw en/of offshore industrie en beheersen de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

HSM biedt

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een prettige werksfeer met goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag uw CV en motivatie. Deze kunt u richten aan HSM Offshore Energy BV, ter attentie van de heer T.Q.M. Oostdam, Hoofd QHSE, Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG Schiedam via pz@hsm.nl. U kunt ook solliciteren via de button onderaan deze pagina.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer nu

 

 

Back to overview